Pusat 3S Mitsubishi baharu di Alor Star dan Langkawi

Pusat 3S Mitsubishi baharu di Alor Star dan Langkawi

Pusat 3S Mitsubishi Alor Star

Mitsubishi Motors Malaysia (MMM) telah membuka pusat 3S baharu di Alor Star, Kedah dan merupakan bilik pameran terbesar di bahagian utara tanahair. Ia dikendalikan oleh pengedar bertauliah Mitsubishi, JM Auto Gallery.

Dalam masa yang sama, JM Auto Gallery turut membuka pusat 3S baharu di Langkawi. Kedua-dua pusat 3S berkenaan dilengkapi dengan identiti jenama Mitsubishi terkini, selari dengan mesej jenama globalnya, ‘Drive Your Ambition’.

Bagi pusat 3S Mitsubishi Alor Star, ia berkeluasan 10,000 kaki persegi, dan 2,300 kaki persegi untuk bilik pameran di Langkawi. Kedua-dua bilik pameran ini turut dilengkapi dengan ruang menunggu untuk pelanggan dengan kemudahan WiFi dan sudut permainan kanak-kanak. Untuk pusat 3S di Alor Star, ia turut dilengkapi dengan pusat servis dengan lapan petak penyelenggaran.

Pusat 3S Mitsubishi baharu di Alor Star dan Langkawi

Pusat 3S Mitsubishi Langkawi

“JM Auto Gallery (Alor Star) bukanlah asing bagi keluarga Mitsubishi Motors dan telah pun menjadi rakan niaga MMM sejak 14 tahun yang lalu. Wakil pengedar tersebut juga menjadi penyumbang utama dalam jualan MMM, dan telah menyaksikan peningkatan jualan sebanyak 37.3% bagi tahun 2022.

“Kami gembira melihat keyakinan wakil pengedar ini dengan perkembangan bisnes MMM dan komited untuk menaiktaraf fasiliti bilik pameran serta membuka cawangan baharu di Langkawi untuk memberikan perkhidmatan terbaik buat pelanggan,” kata Shinya Ikeda, CEO MMM.

Bilik pameran di Alor Star terletak di Lot 10201B, Kampung Batin Mergong, Mukim Mergong, 05150 Alor Setar, Kedah, manakala cawangan di Langkawi pula beralamat di No. 68, Pusat Perniagaan Kelana Mas Kuah, 07000 Langkawi, Kedah. Kedua-dua bilik pameran berkenaan dibuka dari hari Isnin hingga Ahad, dari jam 8.30 pagi hingga 5.30 petang.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

Certified Pre-Owned - 1 Year Warranty

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required