Puspakom Langkawi berpindah ke lokasi sementara mulai 22 Okt – Kompleks Kilim, Jalan Air Hangat

Untuk yang berada di sekitar Langkawi dan ingin mendapatkan perkhidmatan Puspakom, ini ada makluman buat anda. Syarikat pemeriksaan kenderaan tersebut telah mengumumkan operasi bagi Puspakom Langkawi akan berpindah ke lokasi sementara mulai 22 Oktober ini.

Lokasi sementara terbabit terlelat di Kompleks Kilim, Jalan Air Hangat, Kampung Belanga – sila rujuk peta di atas. Hari terakhir operasi di Puspakom Langkawi adalah pada 19 Oktober, di mana pusat berkenaan dibuka hingga jam 5 petang. Kemudian operasi akan berpindah ke Kompleks Kilim untuk minggu yang seterusnya.

Walau bagaimana pun, temujanji boleh dilakukan seperti biasa menerusiwww.mypuspakom.com.my.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required