Lencongan trafik di laluan hala lorong E18 Plaza Tol Kemuning arah KL pada 27-30 Okt, 11 malam-5 pagi

Klik untuk besarkan

Makluman buat pengguna Lebuhraya Shah Alam (KESAS), lencongan trafik sementara akan dilaksanakan di laluan menghala ke lorong E18 Plaza Tol Kemuning (menghala ke Kuala Lumpur), mulai malam ini (27 Okt) hingga 30 Okt 2023, jam 11 malam hingga 5 pagi.

Ia adalah bagi kelancaran kerja-kerja baikpulih permukaan jalan konkrit di laluan berkenaan. Justeru, trafik menghala ke arah lorong yang terlibat akan dilencongkan sementara sepanjang kerja-kerja baik pulih dilakukan.

“Para pengguna lebuhraya dinasihati memandu dengan berhati-hati terutamanya pada waktu malam apabila keterlihatan mungkin terjejas serta mematuhi arahan papan tanda yang disediakan di kawasan berkenaan,” kata KESAS menerusi kenyataan yang dikeluarkan.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required