Promosi Honda City khas untuk penjawat awam – diskaun hingga RM8k, hadiah percuma; hingga 30 Nov

Promosi Honda City khas untuk penjawat awam – diskaun hingga RM8k, hadiah percuma; hingga 30 Nov

Honda City memang termasuk dalam promosi jualan besar-besaran hujung tahun oleh Honda Malaysia, dan khas untuk penjawat awam, ada promosi khas ditambahkan untuk anda. Di mana ia hanya untuk kakitangan sektor awam sahaja.

Promosi ini hanya melibatkan varian City E dan V, yangb ditawarkan dengan diskaun sebanyak RM1,800. Dan jika ditambah dengan promosi yang ditawarkan sepanjang November 2023, tambahan RM4,000 untuk City E dan V, berserta dengan pakej lapisan filem cermin ecotint bernilai RM2,200 untuk kedua-dua varian, yang keseluruhannya mencecah RM8,000.

Memang cukup besar juga diskaun yang ditawarkan untuk model segmen-B ini, rasanya tidak pernah insentif sebegini diberikan untuk Honda City. Kalau ada penjawat awam yang berminat untuk menjadi ‘Bangsa H’, promosi ini akan berakhir pada 30 November 2023.

senarai promosi Honda Malaysia untuk November 2023 – klik untuk besarkan

Jika mahukan varian City S dan RS, varian asas dan yang tertinggi ini menerima diskaun sebanyak RM2,000 uhtuk sepanjang bulan ini.

Selain City, promosi sepanjang November ini turut melibatkan model Civic, HR-V dan WR-V, anda boleh semak senarai di atas untuk mengetahui model yang terlibat. SUV CR-V generasi-keempat pula sudah dibuka tempahan dan bakal dilancarkan bulan hadapan.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

Certified Pre-Owned - 1 Year Warranty

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required