Penutupan lorong di Line M, CH 1.1-CH 1.9 arah Jambatan P.Pinang, Georgetown pada 23-24 April

Penutupan lorong di Line M, CH 1.1-CH 1.9 arah Jambatan P.Pinang, Georgetown pada 23-24 April

PLUS Malaysia Berhad (PLUS) mengumumkan pelaksanaaan penutupan semua lorong di Line M, CH 1.1 – CH 1.9 (arah ke Jambatan Pulau Pinang) serta lorong kanan dan lorong tengah (arah ke Georgetown) pada 23 hingga 24 April ini, jam 10 malam hingga 5 pagi.

Penutupan lorong di lokasi berkenaan adalah bagi kelancararan kerja-kerja pembinaan oleh IJM Corporation Berhad sepanjang tempoh berkenaan.

“Laluan kontra diaktifkan menghala ke Jambatan Pulau Pinang. Justeru, pengguna lebuhraya dinasihatkan supaya memandu berhati-hati dan mematuhi semua papan tanda trafik serta arahan yang dikeluarkan oleh pihak PLUS dari masa ke masa ketika melalui kawasan kerja terbabit yang dikeluarkan oleh pihak IJM,” kata PLUS.

Bagi anda yang melalui lokasi berkenaan, diharap dapat mempertingkatkan fokus pemanduan, lebih berhati-hati dan bertimbang rasa. Sentiasa amalkan pemanduan berhemah.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

Certified Pre-Owned - 1 Year Warranty

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required