Polis beri 50% diskaun saman trafik pada 23-26 Mei sempena Minggu Perpaduan 2024 di Angsana JB

Polis beri 50% diskaun saman trafik pada 23-26 Mei sempena Minggu Perpaduan 2024 di Angsana JB

Polis DiRaja Malaysia (PDRM) menawarkan diskaun saman trafik sebanyak 50% pada 23 hingga 26 Mei 2024. Ia adalah sempena penganjuran acara Minggu Perpaduan 2024 peringkat Kebangsaan yang berlangsung di Angsana Johor Bahru Mall, Johor bermula hari ini. Di mana kaunter saman trafik berkenaan dibuka di Tapak Akasia Ruang Pameran Agensi Keselamatan dari 10 pagi hingga 5 petang.

Seperti amalan sebelum ini, pemberian diskaun saman ini tidak ditawarkan untuk kesalahan seperti saman lampu isyarat merah, saman menggunakan lorong kecemasan, saman memotong secara berbahaya dan saman memotong di garisan kembar

Ini termasuk juga dengan saman Kemalangan, saman Non Compund (NC), saman bicara mahkamah, saman melibatkan lori, saman ubahsuai ekzos dan saman Ops Selamat tahun semasa.

Jadi, jika anda berada di Johor Bahru atau kawasan sekitarnya pada tarikh berkenaan, jangan lupa ambil peluang ini untuk mendapatkan kadar diskaun bagi saman trafik terpilih.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required