PLUS umum lorong motosikal di laluan masuk Plaza Tol Jawi ditutup sementara hingga 12 Jun 2024

PLUS umum lorong motosikal di laluan masuk Plaza Tol Jawi ditutup sementara hingga 12 Jun 2024

PLUS Malaysia telah memaklumkan bahawa lorong motosikal di laluan masuk Plaza Tol Jawi ditutup sementara mulai hari ini (7 Jun) hingga 12 Jun 2024. Ia adalah bagi kelancaran kerja-kerja penebangan pokok di lorong motosikal sedia ada.

“Pengguna motosikal di laluan tersebut akan dilencongkan di laluan masuk paling kiri di Plaza Tol Jawi sepanjang tempoh kerja-kerja tersebut dijalankan. Kerjasama para pengguna lebuh raya untuk mematuhi arahan papan tanda di lokasi sepanjang proses kerja-kerja pembaikan dijalankan amat kami hargai. Terima kasih,” kata PLUS.

Jika anda menggunakan laluan berkenaan, sila lebih fokus dan berhati-hati dalam pemanduan. Terutamanya untuk pemandu kereta atau lori, bimbang juga sekiranya tidak perasan ada motosikal di laluan masuk paling kiri disebabkan titik buta. Jangan main melencong masuk ke kiri saja tau dan jangan lupa bagi isyarat membelok.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required