Tiada KL Car Free Morning dianjurkan pada 16 Jun 2024 disebabkan cuti Hari Raya Aidiladha

Tiada KL Car Free Morning dianjurkan pada 16 Jun 2024 disebabkan cuti Hari Raya Aidiladha

Penganjur KL Car Free Morning (KLCFM) telah mengumumkan bahawa tiada KLCFM diadakan pada Ahad ini, 16 Jun 2024. Ia disebabkan cuti Hari Raya Aidiladha yang bakal disambut pada Isnin hadapan, 17 Jun. Ini bermakna hujung minggu ini melibatkan cuti yang panjang, bahkan kebanyakan sekolah juga mendapat cuti tambahan pada Selasa ini (18 Jun).

Walau bagaimana pun, difahamkan, KLCFM akan dilaksanakan pada tarikh yang bakal dimaklumkan kelak. Jadi para peminat KLCFM yang sememangnya menanti untuk melakukan aktiviti termasuk larian dan berbasikal di sekitar ibu kota secara bebas perlulah bersabar untuk menunggu tarikh yang akan diuar-uarkan itu.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required