Petron di Restoran Jejantas Sg Buloh tutup hingga 22 Ogos, Petronas di R&R Tapah tutup sepanjang hari

PLUS Malaysia Berhad (PLUS) memaklumkan stesen Petron di Restoran Jejantas Sungai Buloh (arah utara) dan stesen Petronas di R&R Tapah (arah utara) ditutup sementara bagi kerja-kerja penyelenggaraan.

Bagi stesen Petron di Restoran Jejantas Sungai Buloh (arah utara) ditutup mulai hari ini (26 Jun) hingga 22 Ogos. Namun jangan risau, ada stesen minyak lain yang boleh anda tuju, tidak jauh dari situ iaitu stesen Petronas di R&R Rawang.

Sementara itu, bagi stesen Petronas di R&R Tapah (arah utara), ia hanya ditutup satu hari sahaja iaitu bermula jam 8 pagi tadi hingga 8 pagi esok (27 Jun). Sebagai alternatif, ada stesen Shell di kawasan R&R yang sama.

Walau pun terdapat penutupan stesen minyak di lokasi berkenaan, namun kawasan R&R terbabit masih beroperasi seperti biasa. Tapi jika anda yang menuju ke utara dan terbiasa berhenti di stesen minyak yang terlibat, sila ambil maklum tentang perkara ini dan tujulah ke stesen minyak yang berhampiran.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required