Jalan Yong Shook Lin di PJ State ditutup pada 28 hingga 30 Jun 2024 untuk acara ulangtahun ke-18

Untuk penduduk atau yang bekerja di sekitar PJ State, ini ada makluman penting buat anda. MBPJ telah mengumumkan penutupan Jalan Yong Shook Lin di tengah-tengah bandaraya tersebut, bertujuan untuk menjayakan sesi raptai penuh dan acara sambutan ulangtahun ke-18 Petaling Jaya sebagai bandaraya.

Menurut MBPJ, Jalan Yong Shook Lin akan ditutup dari jam 5 petang hingga 6 pagi setiap hari dari 28 Jun (esok) hingga 30 Jun. Laluan alternatif bermula dari IJM Land ke Jalan RU 7/1 dan Jalan Taman 7/6 serta berakhir di Menara Choy Fook On. Sila teliti peta di atas untuk gambaran lebih jelas.

Sambutan utama pula bakal berlangsung pada malam 29 Jun, dan ia juga akan menyaksikan promosi Festival Cerita Rakyat Antarabangsa Petaling Jaya 2025 serta persembahan daripada Fahimi Angau, Victoria Ng, Santesh, Mentor Hitam dan Aisha Retno, dan ramai lagi. Jika anda merancang untuk memeriahkan acara, tempat letak kereta disediakan di Kompleks A, Padang B, Kompleks C, bangunan PKNS dan Menara Choy Fook On.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required