UWM Toyota Motor telah pun memperkenalkan tagline baharu mereka iaitu “It’s All About The Drive”. Sebelum ini, syarikat ini telah pun menggunakan “Moving Forward” sebagai tagline.

Menurut Toyota, perubahan tagline ini adalah merangkumi pelbagai teknologi kenderaan yang ditawarkan untuk masa hadapan. Bukan setakat mementingkan keselamatan, tetapi ia juga menampilkan pelbagai keseronokan apabila berada di dalam kenderaan, yang disesuaikan dengan “gaya hidup yang pantas berubah”.

Ini kerana sudah menjadi matlamat Toyota yang menjadikan para pelanggan sebagai keutamaan. Malah dengan penambahbaikan yang berterusan, pengalaman pemanduan sentiasa dipertimbangkan. Bukan itu saja, Toyota turut beranggapan, kepuasan dan kehendak pengguna adalah penentu model kenderaan yang dibangunkan. Pendek kata, apa yang dikehendaki dan diperlukan oleh para pengguna, adalah pemacu dan pendorong Toyota untuk membangunkan sesuatu model.

Dengan adanya tagline baharu ini, Toyota berazam untuk menghasilkan lebih banyak perkara yang lebih menarik termasuk memperluaskan lagi penggunaan teknologi kenderaan, memastikan perjalanan lebih selamat dan dapat menyesuaikan diri dengan gaya hidup yang pantas berubah.