Chevrolet-Manchester-United-for-Life-winner-01_BM

Pemenang hadiah utama untuk peraduan “Manchester United for Life – Spend and Win 2016” telah pun diumumkan oleh Chevrolet Malaysia. Syed Ahmad Faiz Bin Syed Yusoff Fadzil, yang layak untuk menyertai peraduan tersebut setelah membeli sebuah Chevrolet Colorado baharu di Johor Bahru telah dipilih sebagai pemenang bertuah.

Syed Ahmad Faiz telah memenangi perjalanan yang ditanggung sepenuhnya untuk menyaksikan perlawanan bola sepak Manchester United menentang Everton secara langsung di Old Trafford pada 3 April 2016 untuk dua orang. Selain itu, dia juga turut diberikan tiket pergi-balik dan penginapan lima hari tiga malam untuk dua orang.

Sementara itu, Chevrolet turut mengumumkan kempen “Chevrolet Sustence” masih lagi diteruskan di semua pengedar sah Chevrolet. Hadiah rebat tunai sehingga RM12,500 disediakan untuk model Orlando, RM11,000 untuk Cruze dan RM3,000 untuk Colorado.

Juga, dengan program ‘Family & Friends Referral’, pemilik Chevrolet sedia ada berpeluang untuk mendapatkan sehingga RM1,000 jika mereka berjaya membuatkan rakan dan keluarga membeli kereta Chevrolet baharu.