AlmeraFL_Nismo_Ext_04

Edaran Tan Chong Motor Sdn Bhd (ETCM) dengan kerjasama Tan Chong Express Auto Service Centre (TCEAS) telah mengumumkan Program Bantuan Banjir Nissan untuk semua pelanggan yang kenderaannya terlibat dengan banjir kilat di Lembah Klang pada Khamis lalu.

Program ini bagi membantu para pemilik yang kenderaan Nissan mereka mengalami kerosakan akibat banjir kilat yang berlaku di beberapa jalan utama di ibu kota iaitu di Jalan Duta, Jalan Pantai Bahru, Jalan Semantan, Jalan Bangsar dan Jalan Pudu.

Ia berlangsung serta merta sehingga 30 Jun ini dengan menawarkan 25% diskaun untuk semua alat ganti tulen Nissan, 25% diskaun bagi kos buruh, khidmat tunda percuma sehingga RM150 dan pemasangan upholstery dengan kadar istimewa iaitu RM1,590 (termasuk GST).

“Beribu penduduk di sekitar Lembah Klang terjejas akibat banjir kilat yang berlaku pada Khamis lalu. Kami di ETCM berusaha untuk membantu mengurangkan tekanan yang dihadapi oleh mangsa. Kami menyeru para pemilik kenderaan Nissan yang terbabit dengan bencana alam ini segera menghantar kenderaan masing-masing ke pusat servis bertauliah Nissan untuk pembaikian,” ujar Tan Keng Meng, Pengarah Pemasaran dan Perancangan Produk ETCM.

Untuk maklumat lanjut mengenai Program Bantuan Banjir Nissan ini, para pelanggan boleh menghubungi Pusat Khidmat Pelanggan di talian 1800-88-3838.