MINI-Malaysia-to-Ignite-the-MINI-in-You-e1470908694736

MINI MALAYSIA akan menganjurkan satu siri jelajah ke seluruh negara mulai 12 Ogos hingga 2 Oktober ini. Ia menawarkan pelbagai aktiviti termasuk tawaran hebat dengan rebat tinggi dan kadar faedah pinjaman yang rendah. Malahan para pengunjung juga boleh memandu uji model-model baharu MINI sepanjang siri jelajah tersebut.

Siri jelajah MINI itu juga menawarkan pakej pemilikan mudah. Ia merangkumi Jaminan Perbatuan Tanpa Had MINI selama empat tahun, selain Program Servis Berjadual Percuma dan Program Perlindungan Insurans Terbaik.

MINI-Malaysia-to-Ignite-the-MINI-in-You-map

Klik untuk besarkan

Bukan itu sahaja, pengalaman pemilikan MINI anda akan ditingkatkan lagi menerusi Keahlian MINI Black Card. Ia menawarkan gaya hidup mengujakan, menikmati hidangan di luar, di samping manfaat dan pengalaman premium bersama rakan-rakan MINI Malaysia di seluruh negara.

Siri Jelajah ‘Ignite the MINI in You’ ini akan dilancarkan pada 22 Ogos ini di Desa Park City sehingga 14 Ogos. Kemudian, siri jelajah ini akan singgah ke Paradigm Mall pada 19-21 Ogos sebelum meneruskan penjelajahannya ke lokasi lain. Jika anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Ignite the MINI in You, sila daftarkan diri anda untuk mendapatkan maklumat yang lebih eksklusif.