triumph-jb-bm-12

Pengedar rasmi motosikal Triumph di Malaysia, Fast Bikes Sdn Bhd membuka satu lagi cawangan pusat 3S, selepas Petaling Jaya dan Georgetown, Pulau Pinang iaitu di Johor Bharu.

Terletak di Lot G-08, Nong Chik Riverside, Jalan Kolam Air 2, Triumph Johor Bharu ini adalah satu kerjasama dengan sebuah lagi syarikat iaitu Brit Bikes Sdn Bhd.

Kemudahan satu tingkat ini menempatkan pusat jualan motosikal Triumph manakala bahagian servis dan alat ganti akan siap tidak lama lagi. Apabila lengkap nanti, ia akan dapat memberi khidmat penuh kepada pemilik dan penggemar motosikal jenama dari United Kingdom ini.

triumph-jb-bm-4

Majlis pembukaaan Triumph Johor Bharu disempurnakan oleh Ketua Pegawai Operasi Fast Bikes Sdn Bhd, Datuk Razak Al-Malique dalam satu majlis ringkas namun dimeriahkan oleh pemilik motosikal Triumph dari seluruh negara serta dari Singapura.

Selain itu, pengunjung yang berminat juga boleh menguji sendiri motosikal Triumph pada hari pelancaran tersebut dan dijamu dengan pelbagai makanan sepanjang ia berlangsung.

Triumph Johor Bharu dibuka pada hari Isnin hingga Khamis dari jam 10 pagi hingga 7 malam manakala pada hari Jumaat dan Sabtu, jam 10 pagi hingga 5 petang. Pada hari Ahad dan cuti umum pusat pameran ini akan ditutup.