Untungnya Kelab Bolasepak JDT, bukan setakat menjadi perhatian khusus malah turut dihadiahkan pelbagai elemen kemewahan. Terbaru, DYAM Brigadier Jeneral Tunku Ismail Ibni Sultan Ibrahim, Tunku Mahkota Johor berkenan mengurniakan sebuah limosin Hummer baharu khas untuk kegunaan pihak pengurusan kelab tersebut.

Ia dijangka siap esok dan digunakan untuk perarakan bagi meraikan kejayaan pasukan menjulang kejuaraan liga buat kali ketiga berturut-turut pada 24 September ini.

Setakat ini, masih belum tiada perincian rasmi didedahkan, namun menerusi foto yang disebarkan di laman Facebook Johor Sourthern Tiger, bahagian luaran limosin ini turut dipaparkan bendera negeri Johor dan juga logo Kelab Bolasepak JDT. Bahagian kabinnya turut dihiasi indah dan penuh elemen kemewahan, malah warna rasmi negeri ini iaitu biru-merah menjadi tema utama dekorasinya. Logo kelab juga turut dipaparkan pada roda stereng.

Kami akan membawakan lebih banyak perincian dan foto menarik mengenai limosin Hummer ini sekiranya ada. Yang pasti, limosin ini nescaya mampu menarik perhatian ramai khususnya penyokong tegar JDT sendiri.