bridgestone-sp-wira-sg-petani-bm-6

Bridgestone Tyre Sales (Malaysia) Sdn Bhd kini membuka cawangan Bridgestone Select (B-Select) keduanya di Malaysia bertempat di Sungai Petani. Ia dimiliki dan diuruskan oleh SP Wira Tyre & Car Service Sdn Bhd.

Antara lain, Bridgestone Select menyediakan penjelasan dan senarai harga bagi setiap barisan produk tayar Bridgestone serta servis yang ditawarkan dengan jelas bagi membantu pengguna memilih jenis tayar terbaik yang sesuai dengan penggunaan dan kereta mereka.

Jenis perkhidmatan yang disediakan ialah pemasangan tayar, imbangan dan jajaran dengan pilihan tayar bagi semua jenis tayar yang dikeluarkan oleh Bridgestone, termasuk yang dilengkapi dengan Run Flat Technology.

bridgestone-sp-wira-sg-petani-bm-2

Sementara juruteknik menjalankan tugas, pelanggan boleh menikmati semua kemudahan yang tersedia; ruang menunggu yang selesa dengan sambungan internet. Dengan konsep terbuka, pelanggan juga boleh memerhatikan kereta mereka melalui panel tingkap yang disediakan.

“Bridgestone Select merupakan pendekatan terbaharu kepada rangkaian penjualan tayar kami adalah bertujuan untuk menyediakan servis premium dalam suasana mesra pelanggan. Paling utama ialah maklumat yang disediakan serta proses pemilihan dan pembelian tayar yang lebih telus kepada pelanggan yang menjadi keutamaan,” jelas Pengarah Urusan Bridgestone Tyre Sales (Malaysia) Sdn. Bhd., Jo Takewa.

Sempena pembukaan premis B-Select terbaharu ini, pelanggan yang membeli empat unit tayar Bridgestone bagi kenderaan penumpang atau tayar 4×4 akan menerima payung edisi terhad di premis baharu ini, bergantung kepada stok.