Pusat 3S Chevrolet telah dibuka di Kapar, Klang

NAZA Quest Sdn Bhd telah melancarkan Pusat 3S Chevrolet Klang yang mula beroperasi secara rasmi pada 30 Disember lalu. Ini menjadikannya sebagai pusat 3S ke-24 bagi Chevrolet di Malaysia, iaitu 17 daripadanya di Semenanjung Malaysia dan 7 buah lagi di Sabah/Sarawak.

Pusat 3S Chevrolet Klang ini dikendalikan oleh City Medal Sdn Bhd, telah dirasmikan oleh pengarah urusannya, Tan Kar Teck bersama Farid Rosli, Ketua Naza Quest Sdn Bhd, baru-baru ini.

Menurut Farid, “Di Naza Quest, kami serius terhadap komitmen kami untuk memperkembangkan lagi jenama ini di Malaysia. Pada Oktober lalu, kami telah melancarkan model Chevrolet Colorado serba baharu untuk memacu barisan produk kami di pasaran, dalam masa yang sama memperkukuhkan lagi jenama ini. Dengan pembukaan pusat 3S Chevrolet City Medal, kami komited untuk memperkukuhkan lagi rangkaian ke seluruh negara.”

Terletak di Batu 2, Kapar, Klang, pusat 3S ini berada dalam bangunan berkeluasan 44,000 kaki persegi, yang melibatkan perlaburan sebanyak RM1.5 juta, dan mensasarkan pelanggan di sekitar bandar Klang dan yang berhampiran.

Ia merangkumi pusat pameran dan jualan, penyelenggaraan, turut menyediakan kemudahan lounge bagi pelanggan serta perkhidmatan wi-fi secara percuma, dan juga pusat membaiki dan mengecat kenderaan. Malah ia turut menawarkan perkhidmatan jual kenderaan terpakai serta memperbaharui cukai jalan.

Dengan pengenalan terhadap Chevrolet Complete Care (CCC) awal tahun ini turut menunjukkan usaha Naza Quest dalam memperkukuhkan lagi kualiti servis di semua rangkaian pengedaran Chevrolet di seluruh negara. Malahan Naza Quest turut berazam untuk meningkatkan lagi bilangan cawangan penyelenggaraan di seluruh Semenanjung Malaysia bermula tahun 2017, bagi memberikan perkhidmatan terbaik buat pada pelanggannya.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.