Honda Malaysia melakukan perkara yang agak berbeza sempena sambutan Tahun Baharu Cina kali ini. Jika promosi-promosi biasa dibuat secara ‘serampang dua mata’ untuk menarik minat orang ramai agar membeli produk baharu, promosi dari Honda kali ini hanya ditawarkan untuk pelanggan sedia ada, tanpa syarat untuk membeli apa-apa barangan atau perlu menservis kenderaan mereka.

Hadiahnya? Honda Malaysia menawarkan bar emas 100g yang bernilai RM20k sebagai hadiah utama, yang disediakan untuk dua orang pemenang. Bar emas bernilai RM10k pula akan diberikan sebagai hadiah tempat kedua dan disediakan untuk tiga pemenang, manakala 25 bar emas yang lebih kecil akan diberikan kepada pemenang tempat ketiga dan keempat.


Klik untuk besarkan

Honda Malaysia turut menyediakan 50 dinar emas dan juga 920 sijil simpanan premium BSN bernilai RM250 setiap satu sebagai hadiah saguhati. Setiap pemilik Honda sedia ada diberikan satu peluang untuk memenangi hadiah-hadiah ini dengan cara menjawab soalan mudah dan slogan seperti pada rajah di atas, dan hantarkan menerusi SMS ke nombor 66688 (rujuk rajah untuk perincian).

Khas untuk pelanggan yang menservis kenderaan mereka, satu lagi peluang istimewa bakal diberikan bagi mencerahkan lagi peluang untuk menang. Kempen ini bermula sekarang dan akan ditamatkan pada 19 Februari nanti.