Pengedar kenderaan Ford di Malaysia, Sime Darby Auto Connexion (SDAC) mengumumkan pembukaan pusat pameran baru yang dinaik taraf di Taiping Perak. Menurut SDAC, pusat pameran yang diuruskan oleh Acecourt Auto ini dibina dengan standard global pada setiap aspek, daripada kelengkapan yang diguna hinggalah pekerja yang dilatih bertaraf dunia. Selain dilengkapi peralatan berteknologi, pelanggan juga boleh menikmati hidangan ringan dan WiFi percuma.

“Kualiti pemilikan kenderaan yang kami sediakan adalah sama penting seperti kualiti kenderaan Ford kami yang bertaraf dunia. Kami mahukan semua pelanggan mengetahui bahawa membeli kenderaan Ford baru adalah permulaan kepada pengalaman pemilikan dan kami akan menyokong mereka pada setiap langkah. Bahagian servis yang dinaik taraf pada pusat pameran ini adalah sangat penting dalam menunjukkan komitmen kami untuk menawarkan servis terbaik kepada pelanggan,” kata pengarah urusan pasaran membangun Asia Pasifik Ford, Bagus Susanto.

Acecourt Auto terletak di Lot 18992, Batu 2.5, Jalan Simpang dan ia dibuka dari jam 9 pagi hingga 6 petang untuk hari Isnin hingga Sabtu, manakala pada hari Ahad, ia dibuka dari jam 10 pagi hingga 4 petang. Bagi bahagian servis, ia dibuka dari jam 8.30 pagi hingga 5.30 petang bagi hari Isnin hingga Jumaat, dan bagi hari Sabtu, ia dibuka dari jam 8.30 pagi hingga 1.30 petang. Nombor yang boleh dihubungi adalah 012-5190001.