Pengeluar aksesori motosikal, Givi Asia Sdn Bhd telah membuka sebuah pusat sehenti di Jalan Tampoi Susur 1, Johor Bahru untuk kesenangan pelanggannya yang berada di sekitar kawasan tersebut. Pusat ini dibuka dari hari Sabtu hingga hari Ahad, jam 10 pagi hingga 7 malam.

Di situ, orang ramai boleh mendapatkan pelbagai barangan yang dikeluarkan oleh Givi, berserta khidmat pemasangan. Ini adalah pusat sehenti ketiga yang dibuka oleh Givi, selepas satu di Jalan Ipoh, Kuala Lumpur, dan satu lagi di Pulau Pinang.

Semasa majlis perasmian pembukaan pusat sehenti ini, Givi turut melancarkan produk baru iaitu tapak lampu brek ketiga yang boleh ditambah kepada kotak barangan mereka. Ini sekaligus dapat meningkatkan ciri keselamatan motosikal yang menggunakan kotak barangan Givi.

Selain daripada itu, Givi turut menyampaikan hadiah utama kepada pemenang peraduan Cielo Yuzy Racing, iaitu sebuah motosikal Honda RS150R yang telah diubah suai dengan pelbagai aksesori Givi, serta grafik khas seperti jentera lumba Yuzy Racing.

Pemenangnya, Nazeri Mohd Isa yang berasal dari Klang, Selangor turut hadir untuk menerima sendiri hadiah ini, dan beliau telah dipilih selepas satu cabutan diadakan dalam satu acara berasingan yang lebih awal bersama pemenang tempat kedua dan ketiga yang lain.