Proton telah merasmikan satu lagi pusat 3S yang dinaiktaraf, terletak di Alor Setar, Kedah, dan dikendalikan oleh Lee Motors sejak 1985. Pusat 3S ini telah diubahsuai sepenuhnya untuk memenuhi ciri yang ditetapkan oleh PROTON, dibina dengan keluasan 1,060 meter persegi yang juga terletak ditengah-tengah bandar dan bersebelahan dengan pusat membeli-belah terkenal Aman Central.

Pusat 3S ini turut menyediakan pelbagai kemudahan termasuk empat petak penyelenggaraan, ruang istirahat pelanggan yang selesa dan WiFi percuma. Menurut Eugene Lee, Pengarah Urusan Lee Motors (Alor Setar) Sdn Bhd, penaiktarafan pusat 3S ini adlaah demi memastikan pelanggan gembira dan berpuas hati dengan perkhidmatan yang diberikan. Malah ia adalah bagi seiring dengan permintaan pasaran.

Terletak di No. 12 Jalan Telok Wanjah, Alor Setar, Kedah, pusat 3S ini beroperasi setiap hari dari jam 8.30 pagi hingga 7 malam (kecuali cuti umum) bagi bahagian jualan, manakala untuk servis pula setiap hari dari jam 8.30 pagi hingga 5.30 petang (Khamis hingga 5 petang, tutup setiap cuti umum).