Melalui laporan Tokyo Auto Salon 2019 yang kami naikkan sebelum ini, anda sudah melihat pelbagai konsep rekaan yang menonjol daripada beberapa nama besar dalam industri ubah suai kenderaan. Ini pula daripada Impul, di mana kit badan terbarunya diletakkan pada X-Trail T32.

Walaupun SUV asalnya lebih kepada pemanduan lasak, kini ramai penggemar yang setakat menggunakannya di bandar dan kit badan yang sporty dirasakan lebih relevan. Itulah yang dilakukan oleh Impul dan X-Trail talaan mereka ini nampak lebih rendah dan bergaya.

Seperti yang boleh dilihat, keliling X-Trail ini menggunakan bahagian dari Impul, di mana untuk bahagian depan, keseluruhan bampar adalah baru dan di bawahnya terdapat kemasan tajam yang nampak terkeluar ke hadapan dan tepi. Tidak cukup dengan itu, Impul turut meletakkan lampu di penjurunya.

Untuk gril, unit V-Motion standard sekarang diganti dengan unit yang menggunakan garisan mendatar, dan di tengahnya terdapat lambang Impul besar dengan lampu di belakangnya. Pada bahagian tepi, terdapat side skirt nipis manakala rim pula adalah unit 20 inci daripada Impul sendiri.

Untuk mengikuti konsep agresif sama seperti di hadapan, bampar belakang juga diberi tambahan kemasan baru di bawahnya, siap dengan diffuser di tengah dan dua muncung ekzos petak di penjuru. Lihat ke bahagian atas pula, anda akan nampak Impul telah menambah satu lagi spoiler di atas spoiler biasa X-Trail.