Volkswagen Passenger Cars Malaysia (VPCM) telah menawarkan Sound & Style untuk varian Golf, Passat dan Tiguan, sekaligus menambah beberapa lagi aksesori sebagai ciri standard. Ini bukan sahaja ditawarkan kepada pembeli baharu, bahkan untuk pemilik sedia ada varian berkenaan juga boleh membelinya secara berasingan.

Ciri tambahan yang paling utama bagi aksesori ini ialah Helix 300W Soundbar, yang dipasang di ruang but dan dilengkapi dengan amplifier lima-saluran sendiri dan juga prosesor bunyi digital, yang ditawarkan pada harga RM2,604 untuk semua model. Selain itu, pemilik varian berkenaan juga boleh membeli VW Tint untuk tingkap kenderaan pada harga RM2,200 untuk Golf dan Passat serta RM2,450 untuk Tiguan.

Untuk Passat, ia turut menawarkan pedal sport dan plat sill scuff sisi aluminium pada harga masing-masing RM486 dan RM504, sementara untuk Tiguan didatangkan dengan spoiler belakang hitam berharga RM1,387, kemasan tailgate krom dengan harga RM195.40 dan juga kemasan ekzos krom berkembar berharga RM250.

Harga yang disenaraikan ini termasuk dengan kos buruh bagi pemasangan, dan turut diberikan pelindungan waranti selama dua-tahun bermula tarikh pemasangan.

GALERI: Volkswagen Golf 1.4 TSI R-Line Sound & Style

GALERI: Volkswagen Passat 2.0 TSI Highline Sound & Style

GALERI: Volkswagen Tiguan 1.4 TSI Sound & Style