Selain melancarkan Subaru Forester generasi kelima semalam, Motor Image turut memperkenalkan bilik pameran Subaru PJ yang dinaiktaraf bagi memberikan pengalaman yang lebih bermakna buat para pelanggannya.

Salah satu daripada naiktaraf utara ialah dengan adanya teknologi augmented reality (AR) dan virtual reality (VR), di mana ia memberikan pengalaman membeli-belah secara lebih interaktif. Dengan AR, pelanggan boleh melihat model Subaru dalam warna dan kemasan yang berbeza dengan menggunakan Apple iPad.

Sementara itu, dengan menggunakan VR headset yang ditempatkan di sebuah bilik khas, pelanggan boleh melihat model Subaru secara 360-darjah, termasuk ‘boleh memasuki’ kenderaan berkenaan. Jadi, ia membolehkan pelanggan menikmati pengalaman untuk model berkenaan secara maya, sekiranya ia tidak dipamerkan di bilik pameran tersebut.

Bukan itu sahaja, bilik pameran ini turut dilengkapi dengan ruang pemainan kanak-kanak, “Subaru Loves Children & Babies Forest” dan juga sudut aksesori rasmi dan produk cenderahati gaya hidup Subaru.