Demi menghargai para pemilik kenderaan BMW M Performance di negara ini, BMW Malaysia telah menawarkan BMW Elite M Card dengan pelbagai manfaat M-specific yang eksklusif. Ia juga adalah kesinambungan tawaran BMW Privileges Elite Card yang sebelum ini dinikmati oleh pemilik-pemilik jentera BMW.

Menurut Harald Hoelzl, Pengarah Urusan BMW Group Malaysia, “Menerusi pengenalan BMW Elite M Card, kami ingin terus memperkayakan khidmat bertaraf dunia yang diunjurkan oleh BMW. Para pemilik kini boleh menikmati pelbagai ganjaran yang disediakan menerusi program keistimewaan ini dengan hanya menjadi sebahagian daripada famili BMW M.”

Menerusi BMW Elite M Card, pemiliknya dapat menikmati acara-acara ‘M Track’ di peringkat tempatan dan serantau pada harga eksklusif. Pemegang kad ini juga boleh memanfaatkan diskaun tambahan bagi acara ‘BMW Driver Training’ serta barangan ‘BMW lifestyle’.

Selain itu, pemiliknya juga bakal diberikan keutamaan bagi janji temu servis dan ‘Reception at the Car’ (RATC) di kesemua cawangan BMW M Service serta wakil pengedar BMW M, termasuk diskaun istimewa bagi pengguna setia BMW M serta laman khas menerusi aplikasi mudah alih BMW Group Loyalty+.

Tawaran lain yang masih diteruskan seperti mana BMW Privileges Card termasuk waranti tanpa had perbatuan selama 5-Tahun serta Program Servis Berjadual Percuma, waranti tayar selama 2-Tahun/24 Bulan termmasuk servis ‘Run Flat Tyre’, Program Bantuan Tepi Jalan serta Hotline Kemalangan, aplikasi mudah alih ‘BMW Group Loyalty+’ – ‘BMW White Card’ dan program keahlian ‘BMW Excellence Club’ serta Servis Dalam Talian BMW.