Pusat servis rasmi Honda Impian X kembali beroperasi

Pusat servis rasmi Honda Impian X kembali beroperasi

Sejak tahun 2018, Boon Siew Honda (BSH) Malaysia Sdn Bhd telah memperkenalkan konsep baru untuk wakil pusat servis motosikal rasmi mereka, dikenali sebagai Impian X. Melalui cawangan Impian X ini, anda boleh menikmati servis yang lebih profesional dan selesa, serta alat ganti asli.

Sekarang ini terdapat 16 cawangan kedai Impian X di seluruh negara, dan kesemuanya telah kembali dibuka kecuali Sing Huat Motors di Pulau Pinang. Seperti saranan kerajaan, semua cawangan yang dibuka ini akan mengikuti peraturan operasi yang telah ditetapkan seperti penjarakan sosial dan pemakaian topeng muka.

Senarai penuh cawangan kedai Impian X ini boleh dilihat melalui senarai di atas dan pelanggan yang memerlukan sebarang khidmat boleh menghubungi nombor seperti yang tertera.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

Certified Pre-Owned - 1 Year Warranty

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Durrani Sharom

Mempunyai latar belakang yang pelbagai termasuk sebagai pengurus tapak, pemandu van/lori dan pelbagai lagi, Durrani akhirnya masuk ke dalam bidang penulisan automotif lapan tahun lalu. Apa sahaja yang beroda dan berenjin membuatkan beliau teruja dan beliau percaya ‘mesin pengangkutan' ini sepatutnya adalah sesuatu yang mampu memberikan pengalaman menyeronokkan kepada penggunanya.

 
 

Add a comment

required

required