Volkswagen kini di Shopee – ganjaran lebih RM14k

Volkswagen kini di Shopee – ganjaran lebih RM14k

Volkswagen Passenger Cars Malaysia (VPCM) telah melancarkan kedai rasmi mereka di dalam Shopee, dan bersempena jualan 7.7 Mid-Year Sale akan datang, pelbagai tawaran eksklusif disediakan bagi sesiapa yang menempah kenderaan melalui Shopee dari 23 Jun hingga 7 Julai 2020.

Pelanggan cuma perlu membayar RM199 untuk melayakkan mereka memenangi ganjaran bernilai antara RM4,279 hingga RM14,819 (bergantung kepada model), di mana ia termasuk nilai penjimatan, penghantaran ke rumah (sekiranya tinggal dalam radius 20 km daripada pusat pengedar), pakej pembersihan bernilai RM150 serta Lego VW Camper bernilai RM499. Selain itu, tujuh pelanggan istimewa juga akan dipilih untuk mendapat baucar Shopee bernilai RM700.

Pengarah urusan VPCM, Erik Winter memberitahu bahawa langkah ke Shopee adalah satu cara bagi jenama itu untuk mengoptimakan servis mereka dalam aplikasi digital, dan pada masa sama memberikan tawaran terbaik dan memudahkan apabila membeli kenderaan Volkswagen baru.

Volkswagen kini di Shopee – ganjaran lebih RM14k

“Kami telah mendapat kejayaan melalui inisiatif digital dan e-commerce, dan kehadiran dalam Shopee adalah satu langkah biasa yang seterusnya. Kerjasama dengan Shopee ini memanfaatkan kecekapan mereka dalam dunia digital dan platform untuk berhubung dengan pelanggan sambil memberikan mereka tawaran yang hebat,” kata Winter.

Pengarah urusan serantau Shopee, Ian Ho pula menambah, “Kami senang hati menjadi sebahagian daripada kerjasama dengan jenama automatif yang terbesar di dunia ini. Ia datang dalam masa yang betul, berikutan pengumuman kerajaan untuk memberikan pengecualian cukai jualan untuk kenderaan.”

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

Certified Pre-Owned - 1 Year Warranty

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Durrani Sharom

Mempunyai latar belakang yang pelbagai termasuk sebagai pengurus tapak, pemandu van/lori dan pelbagai lagi, Durrani akhirnya masuk ke dalam bidang penulisan automotif lapan tahun lalu. Apa sahaja yang beroda dan berenjin membuatkan beliau teruja dan beliau percaya ‘mesin pengangkutan' ini sepatutnya adalah sesuatu yang mampu memberikan pengalaman menyeronokkan kepada penggunanya.

 
 

Add a comment

required

required