Hong Leong Yamaha Motor (HLYM) telah memperkenalkan pilihan grafik baru bagi model Lagenda 115Z, yang terdiri daripada tiga warna iaitu kelabu matte dengan jalur kuning, hitam dengan jalur biru dan merah dengan jalur hitam. Harganya pula masih tidak berubah.

Kali terakhir Lagenda 115Z diberikan grafik baru adalah pada tahun 2017 dan hujung tahun lepas, HLYM juga telah mengeluarkan satu versi istimewa yang dipasang dengan grafik yang mendapat inspirasi daripada motosikal lumba pasukan Petronas Yamaha SRT. Harganya adalah RM5,580.

Selain penampilan, bahagian-bahagian lain Lagenda ini masih lagi sama iaitu dikuasakan oleh enjin satu silinder 113.7 cc SOHC suntikan bahan api, dan dipadankan bersama kotak gear empat kelajuan untuk menghasilkan kuasa 10 hp dan 9.9 Nm tork.

Kelengkapan lainnya adalah termasuk fork teleskopik, dua penyerap hentak di belakang, brek cakera di depan dan dram di belakang, tangki bahan api 4.1 liter, rim 17 inci, tayar 70/90 di hadapan dan 80/90 di belakang serta pemula enjin tendang dan elektrik.