ACE 2021: Beli MINI dan sertai cabutan bertuah untuk memenangi rebat RM10,888, kadar faedah menarik

ACE 2021: Beli MINI dan sertai cabutan bertuah untuk memenangi rebat RM10,888, kadar faedah menarik

Hanya tinggal beberapa hari saja lagi sebelum acara ACE 2021 tajaan bersama dengan Carsome berlangsung di Pusat Konvensyen Setia Alam (SCCC) 17 dan 18 April ini. Di sana, anda boleh memandu uji dan membeli kenderaan yang diminati, sambil menikmati pelbagai diskaun menarik.

MINI, yang menyertai acara ini sebagai salah satu jenama premium menyediakan kadar faedah menarik untuk pembiayaan, yang bermula dari 0%, dan pelanggan yang mengesahkan pembelian kenderaan baru dapat menyertai cabutan bertuah yang memberi peluang untuk memenangi rebat bernilai RM10,888.

Model MINI yang memenuhi syarat akan menerima pengecualian cukai SST yang diberikan sekarang oleh kerajaan, dan seperti kebiasaan, model baru MINI yang dibeli melalui pengedar rasmi juga didatangkan dengan jaminan empat tahun tanpa had batuan serta pakej servis berkala percuma.

ACE 2021: Beli MINI dan sertai cabutan bertuah untuk memenangi rebat RM10,888, kadar faedah menarik

Sebagai tambahan, paultan.org akan memberikan baucar kombinasi bernilai RM2,550 kepada 200 pelanggan pertama yang menempah kenderaan baru. Ini termasuk baucar DK SCHWEIZER RM650 untuk balutan kulit dalam kenderaan, baucar filem penapis haba cermin RM500, baucar penapis udara Blueair RM500, baucar Dodomat RM300, baucar tempat duduk kanak-kanak Recaro RM300, baucar petrol BHP RM200 dan baucar Shopee RM100.

Selain daripada itu, tempahan yang sudah disahkan juga melayakkan anda untuk menyertai cabutan bertuah yang memberi peluang memenangi hadiah termasuk telefon bimbit bernilai RM2,300 setiap satu dan pakej percutian bernilai RM10,000!

MINI menyertai beberapa lagi jenama premium seperti BMW dan Lexus di ACE, sementara jenama lain yang turut hadir adalah termasuk Ford, Honda, Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Toyota dan Volkswagen. Anda juga berpeluang untuk melihat kereta lumba MSF Racing waktu acara ini!

ACE 2021: Beli MINI dan sertai cabutan bertuah untuk memenangi rebat RM10,888, kadar faedah menarik

Memandangkan kita masih dalam tempoh pandemik, kami akan mengambil semua langkah berjaga-jaga yang dirasakan perlu untuk memastikan keselamatan semua. Pengunjung diwajibkan memakai pelitup muka sepanjang masa dan bacaan suhu badan akan diambil serta dipastikan berada di bawah 37.4ºC sebelum masuk. Anda juga perlu mengimbas kod QR dan mendaftar melalui aplikasi MySejahtera bagi tujuan memudahkan pengesanan kontak sekiranya perlu.

Sebagai usaha tambahan, semua individu wakil penjual yang ada untuk acara ini akan memakai pelindung muka selain pelitup muka biasa. Semua permukaan sentuhan yang utama, termasuk pada kenderaan yang dipamer serta pandu uji, akan disanitasi secara kerap. Kami akan menyediakan cecair sanitasi tangan di lokasi, dan menggalakkan semua pengunjung untuk membawa cecair mereka sendiri dan juga basuh tangan dengan kerap.

Kami juga akan mengenakan had hanya seramai 1,200 orang di dalam dewan pameran dalam satu-satu masa. Kami mengambil keputusan untuk mengurangkan lagi jumlah berkenaan — berbanding 1,700 orang yang dibenarkan oleh SCCC berpandu kepada 50% orang sebagai pematuhan SOP semasa yang ditetapkan kerajaan — bagi memastikan keselamatan semua. Sebaik memasuki dewan pameran, pengunjung diwajibkan mematuhi panduan jarak sosial selamat. Kanak-kanak di bawah usia 12 tahun dan warga emas berusia 60 tahun tidak akan dibenarkan masuk.

Klik di sini untuk maklumat lanjut berkenaan ACE 2021

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Durrani Sharom

Mempunyai latar belakang yang pelbagai termasuk sebagai pengurus tapak, pemandu van/lori dan pelbagai lagi, Durrani akhirnya masuk ke dalam bidang penulisan automotif lapan tahun lalu. Apa sahaja yang beroda dan berenjin membuatkan beliau teruja dan beliau percaya ‘mesin pengangkutan' ini sepatutnya adalah sesuatu yang mampu memberikan pengalaman menyeronokkan kepada penggunanya.

 
 

Add a comment

required

required