ACE 2021: Jimat hingga RM7.7k untuk Toyota Vios dan Yaris, baucar tambahan RM2,550 daripada kami

ACE 2021: Jimat hingga RM7.7k untuk Toyota Vios dan Yaris, baucar tambahan RM2,550 daripada kami

Hujung minggu ini bakal berlangsung acara ACE 2021 tajaan bersama dengan Carsome berlangsung di Pusat Konvensyen Setia Alam (SCCC) 17 dan 18 April ini. Di sana, anda boleh memandu uji dan membeli kenderaan yang diminati, sambil menikmati pelbagai diskaun menarik.

Toyota tidak ketinggalan untuk ikut serta dalam acara ini, dan jika anda ingin memiliki model Vios atau Yaris, penjimatan hebat akan menanti. Dengan rebat tunai serta aksesori percuma dan termasuk sekali pengecualian cukai SST diambil kira, promosi bagi Vios akan membolehkan anda menikmati penjimatan sebanyak RM7,716, sementara bagi Yaris pula RM7,692.

Tawarannya tidak habis di situ saja. Kami selaku penganjur akan turut memberikan baucar kombinasi bernilai RM2,550 kepada 200 pelanggan pertama yang menempah kenderaan baru. Ini termasuk baucar DK SCHWEIZER RM650 untuk balutan kulit dalam kenderaan, baucar filem penapis haba cermin RM500, baucar penapis udara Blueair RM500, baucar Dodomat RM300, baucar tempat duduk kanak-kanak Recaro RM300, baucar petrol BHP RM200 dan baucar Shopee RM100.

ACE 2021: Jimat hingga RM7.7k untuk Toyota Vios dan Yaris, baucar tambahan RM2,550 daripada kami

Selain daripada itu, tempahan yang sudah disahkan juga melayakkan anda untuk menyertai cabutan bertuah yang memberi peluang memenangi hadiah termasuk telefon bimbit bernilai RM2,300 setiap satu dan pakej percutian bernilai RM10,000!

Banyak jenama lain akan turut serta dalam ACE 2021, termasuk MINI, BMW dan Lexus sebagai wakil jenama premium, dan akan turut disertai oleh jenama lain seperti Ford, Hyundai, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Toyota dan Volkswagen. Anda juga berpeluang untuk melihat kereta lumba MSF Racing waktu acara ini!

Dan, memandangkan kita masih dalam tempoh pandemik, kami akan mengambil semua langkah berjaga-jaga yang dirasakan perlu untuk memastikan keselamatan semua. Pengunjung diwajibkan memakai pelitup muka sepanjang masa dan bacaan suhu badan akan diambil serta dipastikan berada di bawah 37.4ºC sebelum masuk. Anda juga perlu mengimbas kod QR dan mendaftar melalui aplikasi MySejahtera bagi tujuan memudahkan pengesanan kontak sekiranya perlu.

ACE 2021: Jimat hingga RM7.7k untuk Toyota Vios dan Yaris, baucar tambahan RM2,550 daripada kami

Sebagai usaha tambahan, semua individu wakil penjual yang ada untuk acara ini akan memakai pelindung muka selain pelitup muka biasa. Semua permukaan sentuhan yang utama, termasuk pada kenderaan yang dipamer serta pandu uji, akan disanitasi secara kerap. Kami akan menyediakan cecair sanitasi tangan di lokasi, dan menggalakkan semua pengunjung untuk membawa cecair mereka sendiri dan juga basuh tangan dengan kerap.

Kami juga akan mengenakan had hanya seramai 1,200 orang di dalam dewan pameran dalam satu-satu masa. Kami mengambil keputusan untuk mengurangkan lagi jumlah berkenaan — berbanding 1,700 orang yang dibenarkan oleh SCCC berpandu kepada 50% orang sebagai pematuhan SOP semasa yang ditetapkan kerajaan — bagi memastikan keselamatan semua. Sebaik memasuki dewan pameran, pengunjung diwajibkan mematuhi panduan jarak sosial selamat. Kanak-kanak di bawah usia 12 tahun dan warga emas berusia 60 tahun tidak akan dibenarkan masuk.

Klik di sini untuk maklumat lanjut berkenaan ACE 2021

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

Certified Pre-Owned - 1 Year Warranty

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Hazril Hafiz

Berkecimpung di dalam media automotif tempatan sejak 10 tahun lalu, Hafiz mengimpikan sebuah Malaysia dengan jaringan sistem pengangkutan awam yang lebih cekap dan menyeluruh. Tugas terakhirnya sebelum menyertai laman web ini ialah sebagai editor sisipan automotif sebuah akhbar arus perdana.

 
 

Add a comment

required

required