ACE 2021: Beli kereta BMW atau MINI dan berpeluang menang rebat RM10,888, baucar RM2,550 dari kami

ACE 2021: Beli kereta BMW atau MINI dan berpeluang menang rebat RM10,888, baucar RM2,550 dari kami

Penganjuran sulung ekspo jualan kenderaan Auto Car Expo (ACE) 2021 oleh paultan.org dengan penaja bersama Carsome akan berlangsung beberapa hari saja lagi, pada 17 dan 18 April bertempat di Pusat Persidangan Setia City (SCCC). Banyak tawaran hebat dan model-model menarik boleh anda perolehi di bawah satu bumbung ketika acara ini berlangsung.

Walaupun ACE 2021 lebih banyak menghimpunkan jenama-jenama kenderaan massa, BMW dan MINI tidak melepaskan peluang untuk ikut serta sebagai jenama premium, diwakili oleh Wheelcorp Premium. Tawaran menarik yang disediakan ialah kadar faedah serendah 0.77% bagi model BMW dan serendah 0% bagi model MINI.

Pelanggan yang mengesahkan tempahan kenderaan BMW atau MINI baru juga akan berpeluang untuk ikut serta dalam cabutan bertuah yang menawarkan hadiah rebat sebanyak RM10,888. Gabungkan dengan pengecualian 100% cukai jualan bagi model-model yang layak, penjimatan yang ditawarkan sangat lumayan.

Bagi mereka yang ingin memiliki model plug-in hybrid BMW pula akan menikmati lanjutan jaminan pelindungan bateri selama lapan tahun, dan semua model dari pengeluar ini juga datang dengan jaminan lima-tahun, tanpa had perbatuan dengan servis berjadual percuma. Ketenangan pemilikan ini turut ditawarkan bagi model MINI, semua model datang dengan jaminan empat-tahun tanpa had perbatuan bersama pakej servis berjadual percuma.

ACE 2021: Beli kereta BMW atau MINI dan berpeluang menang rebat RM10,888, baucar RM2,550 dari kami

Sebagai tambahan kepada tawaran yang disediakan oleh Ford, paultan.org juga akan memberikan baucar kombinasi bernilai RM2,550 kepada 200 pelanggan pertama yang menempah kenderaan baru. Ini termasuk baucar DK SCHWEIZER RM650 untuk balutan kulit dalam kenderaan, baucar filem penapis haba cermin RM500, baucar penapis udara Blueair RM500, baucar Dodomat RM300, baucar tempat duduk kanak-kanak Recaro RM300, baucar petrol BHP RM200 dan baucar Shopee RM100.

Selain daripada itu, tempahan yang sudah disahkan juga melayakkan anda untuk menyertai cabutan bertuah yang memberi peluang memenangi hadiah termasuk telefon bimbit bernilai RM2,300 setiap satu dan pakej percutian bernilai RM10,000!

Jenama lain yang turut menyertai ACE 2021, dengan promosi tersediri selain Ford adalah termasuk Mitsubishi, Honda, Hyundai, Mazda, Nissan, Toyota dan Volkswagen. Bagi jenama premium, terdapat Lexus, BMW dan MINI. Anda juga berpeluang untuk melihat kereta lumba MSF Racing waktu acara ini!

ACE 2021: Beli kereta BMW atau MINI dan berpeluang menang rebat RM10,888, baucar RM2,550 dari kami

Memandangkan kita masih dalam tempoh pandemik, kami akan mengambil semua langkah berjaga-jaga yang dirasakan perlu untuk memastikan keselamatan semua. Pengunjung diwajibkan memakai pelitup muka sepanjang masa dan bacaan suhu badan akan diambil serta dipastikan berada di bawah 37.4ºC sebelum masuk. Anda juga perlu mengimbas kod QR dan mendaftar melalui aplikasi MySejahtera bagi tujuan memudahkan pengesanan kontak sekiranya perlu.

Sebagai usaha tambahan, semua individu wakil penjual yang ada untuk acara ini akan memakai pelindung muka selain pelitup muka biasa. Semua permukaan sentuhan yang utama, termasuk pada kenderaan yang dipamer serta pandu uji, akan disanitasi secara kerap. Kami akan menyediakan cecair sanitasi tangan di lokasi, dan menggalakkan semua pengunjung untuk membawa cecair mereka sendiri dan juga basuh tangan dengan kerap.

Kami juga akan mengenakan had hanya seramai 1,200 orang di dalam dewan pameran dalam satu-satu masa. Kami mengambil keputusan untuk mengurangkan lagi jumlah berkenaan — berbanding 1,700 orang yang dibenarkan oleh SCCC berpandu kepada 50% orang sebagai pematuhan SOP semasa yang ditetapkan kerajaan — bagi memastikan keselamatan semua. Sebaik memasuki dewan pameran, pengunjung diwajibkan mematuhi panduan jarak sosial selamat. Kanak-kanak di bawah usia 12 tahun dan warga emas berusia 60 tahun tidak akan dibenarkan masuk.

Klik di sini untuk maklumat lanjut berkenaan ACE 2021

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

Certified Pre-Owned - 1 Year Warranty

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Hazril Hafiz

Berkecimpung di dalam media automotif tempatan sejak 10 tahun lalu, Hafiz mengimpikan sebuah Malaysia dengan jaringan sistem pengangkutan awam yang lebih cekap dan menyeluruh. Tugas terakhirnya sebelum menyertai laman web ini ialah sebagai editor sisipan automotif sebuah akhbar arus perdana.

 
 

Add a comment

required

required