Jenama-jenama utama dari Jepun turut mengambil bahagian di dalam pameran ACE 2021 yang berlangsung pada 17 & 18 April bertempat di Pusat Persidangan Setia City. Ini termasuklah Nissan, yang mempromosikan beberap model terbaru keluarannya.

Antara yang ditampilkan ialah model sedan Almera yang dilancarkan hujung tahun lalu. Ia satu-satunya sedan segmen B dalam kelasnya yang menggunakan enjin kapasiti kecil dengan turbo dan ciri brek kecemasan autonomous (AEB) sebagai ciri standard.

Dijual pada harga dari RM79,906 hingga RM91,310, kini Nissan turut menawarkan sekali Pakej Aksesori Urban yang bernilai RM5,500 secara percuma. Ini termasuklah perakam video pemanduan dua-saluran, pelindung pemegang pintu, visor pintu, plat kaki, talam barangan, spoiler hitam di belakang dan filem penapis haba “ice cool”. Tidak ketinggalan membuat penampilan ialah trak pikapnya yang baru saja dilancarkan, Navara Pro-4X 2021.

Jika membeli kenderaan ketika ACE 2021, anda berpeluang menikmati hadiah tambahan melibatkan baucar terkumpul bernilai RM2,550 keseluruhannya. Ini termasuk baucar DK SCHWEIZER RM650 untuk balutan kulit dalam kenderaan, baucar filem penapis haba cermin RM500, baucar penapis udara Blueair RM500, baucar Dodomat RM300, baucar tempat duduk kanak-kanak Recaro RM300, baucar petrol BHP RM200 dan baucar Shopee RM100.

Tempahan yang sudah disahkan juga melayakkan anda untuk menyertai cabutan bertuah yang memberi peluang memenangi hadiah termasuk telefon bimbit bernilai RM2,300 setiap satu dan pakej percutian bernilai RM10,000!

Acara ini juga berlangsung dengan tahap pematuhan SOP ketat sepenuhnya seperti yang digariskan oleh kerajaan. Jadi, anda tak perlu risau; sebaik sahaja tiba dilokasi, ikut saja arahan yang telah disediakan dan jaga jarak sosial masing-masing. Selamat membeli-belah.