Sime Darby Motors (SDM), bersama rakan kongsi e-dagang SpareXHub telah mengumumkan jualan penghabisan selama 10 hari dengan diskaun sehingga 90% bagi alat ganti asli (stok lama, baru) Ford dan Hyundai. Jualan ini akan berlangsung dari 1 hingga 10 Jun 2021, dan dibuat atas talian melalui laman web SpareXHub.

Menurut ketua bahagian selepas jualan SDM, Alan Scott Gascoyne, pembeli boleh mendapatkan lebih 3,000 alat ganti Hyundai dan 4,000 alat ganti For asli yang terdiri daripada barangan seperti penapis minyak, sensor, panel badan, bampar, cermin hadapan dan pelbagai lagi.

“Inisiatif menggunakan platform digital bersama SpareXHub ini membantu kami mendekati pelanggan atas talian dan pemain aftermarket untuk membeli alat ganti asli NOS (stok lama tapi baru) tertentu. Ia membenarkan pelanggan kami terus dapat menyelenggaran kenderaan mereka dengan alat ganti yang disarankan pengeluar meskipun tempoh jaminan sudah tamat,” kata pengarah urusan bahagian pengedaran dan runcit SDM, Jeffrey Gun.

Untuk informasi selebihnya, termasuk senarai produk dan harganya, anda boleh melayari laman SpareXHub atau Facebook rasmi syarikat itu.