Pemilik kereta Subaru yang terjejas dengan banjir boleh dapat 15% diskaun untuk alat ganti – TC Subaru

Pemilik kereta Subaru yang terjejas dengan banjir boleh dapat 15% diskaun untuk alat ganti – TC Subaru

TC Subaru Sdn Bhd telah mengumumkan bantuan untuk para pemilik kenderaan Subaru di Malaysia yang terjejas dengan banjir kilat yang melanda sejak Sabtu lalu. Bantuan tersebut merupakan pemberian diskaun sebanyak 15% bagi semua alat ganti dan ia boleh didapati di semua pusat servis Subaru yang bertauliah di seluruh negara.

“Kami ingin menghulurkan bantuan kepada semua pemilik kenderaan Subaru yang terjejas dengan bencana banjir pada hujung minggu lalu. Dengan tawaran diskaun tersebut, diharap ia dapat mengurangkan bebanan yang ditanggung oleh pelanggan kami, di samping memastikan kenderaan mereka terus selamat digunakan,” ujar Country Manager TC Subaru Sdn Bhd, Eugene Tay.

Untuk pemilik kenderaan Subaru berkenaan, bolehlah menghubungi Talian Bantuan Subaru di 1800-22-9898 atau terus membawa kenderaan masing-masing ke pusat servis Subaru bertauliah yang berhampiran sebelum 31 Disember 2021.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

Certified Pre-Owned - 1 Year Warranty

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required