Puspakom tutup sementara cawangan Senai, Johor

Puspakom tutup sementara cawangan Senai, Johor

Puspakom telah mengumumkan penutupan sementara Pusat Pemeriksaan Kenderaan cawangan Senai, Johor mulai hari ini (14 Februari 2022) bagi melakukan proses disinfeksi dan sanitasi. Ini adalah bagi memastikan keselamatan semua pihak.

Menurut Puspakom, pengoperasian semula cawangan terbabit akan diumumkan kelak. Justeru, bagi pelanggan yang telah membuat temujanji pemeriksaan di cawangan tersebut, bayaran temujanji akan dipulangkan secara automatik dalam tempoh 30 hari dan pelanggan diminta untuk mengabaikan Peringatan Temujanji MyPUSPAKOM jika ada menerimanya.

“Sebagai alternatif, pelanggan yang terlibat boleh hadir ke cawangan berdekatan seperti Puspakom cawangan Johor Bahru atau Kluang dan dibenarkan hadir secara walk-in dan membuat bayaran di sana dengan membawa slip temujanji Puspakom Senai sebagai bukti temujanji,” kata Puspakom lagi menerusi kenyataan yang dikeluarkan.

Tambahnya, orang ramai boleh mengikuti Facebook Puspakom Sdn Bhd atau melayari www.puspakom.com.my untuk mendapatkan maklumat terkini berhubung operasi Pusoakom dari semasa ke semasa.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required