PLUS umum laluan keluar Plaza Tol Hutan Kampung ditutup sehingga 21 Oktober untuk kerja penurapan

PLUS umum laluan keluar Plaza Tol Hutan Kampung ditutup sehingga 21 Oktober untuk kerja penurapan

PLUS telah mengumumkan penutupan sementara laluan keluar Plaza Tol Hutan Kampung untuk kerja-kerja penambahbaikan turapan. Penutupan tersebut bermula hari ini sehingga 21 Oktober 2022.

Jadi, jika anda mendapati trafik lebih sesak daripada biasa di plaza tol Kedah ini, sila lebih bersabar dan memandu dengan selamat. Ikuti arahan pada papan tanda dan yang diberikan oleh petugas.

Pengendali Lebuhraya Utara-Selatan ini juga menggalakkan pemandu untuk memuat turun aplikasi PLUS dan berinteraksi secara maya dengan chatbot bernama Putri bagi mendapatkan maklumat trafik terkini di lebuh raya. Pandu selamat.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required