Auto Car Expo (ACE) 2022 anjuran paultan.org, sebuah acara jualan dan pameran kenderaan akan kembali sekali lagi hujung minggu ini, 5-6 November 2022 di Pusat Persidangan Setia City (SCCC). Dengan tajaan bersama Petron, Yinson GreenTech and myTukar, ACE 2022 menjanjikan pelbagai tawaran menarik melibatkan pelbagai jenis dan jenama kenderaan. Antara jenama yang akan ikut serta termasuklah Honda, Toyota, Nissan, Hyundai, Proton, Perodua, Subaru dan jenama skuter Royal Alloy.

Sama seperti penganjurannya tahun lalu, acara ini turut akan disertai juga oleh beberapa jenama kenderaan segmen premium, seperti Mercedes-Benz (melalui Cycle & Carriage), BMW/MINI (Wheelcorp Premium) dan Volvo (Ingress Swede Automobile).

Pengunjung juga berpeluang untuk memandu uji dan membeli kenderaan idaman di ACE 2022 — baik yang baru atau yang terpakai, semuanya ada disediakan dengan tawaran menarik daripada semua jenama yang terlibat. Selain itu, tawaran bonus daripada penganjur juga ada tersedia untuk semua di ACE.

200 pelanggan terawal yang membuat tempahan kenderaan baru akan menerima gabungan baucar bernilai RM2,500 yang terdiri daripada baucar RM500 bagi filem penapis haba V-Kool, RM500 bagi baucar Dodomat, baucar RM500 untuk penapis udara Blueair, baucar RM500 Recaro untuk kerusi keselamatan kanak-kanak dan baucar RM500 DK Schweizer bagi balutan kulit kustom untuk ruang dalaman kenderaan.

myTukar juga menawarkan baucar RM1,000 bagi 25 pelanggan pertama yang membuat tempahan kereta terpakai atau trade-in kenderaan mereka menerusi platform berkenaan. Mereka yang trade-in kenderaan akan menerima baucar RM500 masing-masing untuk V-Kool dan Blueair. Sementara 25 lagi pelanggan terawal yang membuat tempahan kereta terpakai akan menerima baucar RM500 untuk Dodomat dan RM500 untuk kerusi kanak-kanak Recaro. Jika anda trade-in kenderaan dan menempah kereta terpakai lain sekaligus, jumlah baucar akan meningkat kepada RM1,500.

Hadiah tidak berakhir di situ. Tempahan kereta baru yang telah disahkan pula akan membolehkan anda untuk layak dalam cabutan bertuah dengan tawaran pelbagai hadiah, termasuk 10 telefon pintar bernilai RM2,300 setiap satu dan hadiah utama terdiri daripada pakej percutian untuk dua orang bernilai RM10,000!

Walaupun dengan peraturan pandemik Covid-19 yang semakin longgar kini, kami masih akan mengambil langkah berjaga-jaga untuk memastikan keselamatan semua orang. Pengunjung adalah digalakkan untuk menggunakan pelitup muka sepanjang masa ketika berada di dalam ruang pameran, dan cecair sanitasi tangan juga akan diletakkan di beberapa tempat di sepanjang acara berlangsung.

Banyak lagi perincian promosi yang akan kami kongsikan daripada jenama-jenama yang ikut serta nanti, jadi teruskan bersama kami. Sementara itu, tandakan kalendar anda untuk 5-6 November 2022 untuk ACE 2022 di SCCC. Jumpa hujung minggu ini!