Lorong kiri dan tengah di Lebuhraya KL-Seremban arah selatan ditutup hingga 4 Nov ini – PROLINTAS

Lorong kiri dan tengah di Lebuhraya KL-Seremban arah selatan ditutup hingga 4 Nov ini – PROLINTAS

PROLINTAS selaku pengendali Lebuhraya Bertingkat Sungai Besi–Ulu Kelang (SUKE) telah mengumumkan lorong kiri dan tengah di Lebuhraya KL-Seremban ditutup sementara mulai semalam sehingga 4 November 2022.

Penutupan kedua-dua lorong berkenaan adalah dari jam 10 malam hingga 4.30 pagi, bagi memberi laluan kepada kerja-kerja crosshead untuk Lebuhraya SUKE. Ia juga sebagai langkah keselamatan memandangkan terdapat jentera berat dan banyak peralatan digunakan sepanjang aktiviti berkenaan .

Syarikat itu turut memaklumkan, sepanjang penutupan lorong terbabit, pengawal trafik, kon keselamatan dan papan tanda amaran diletakkan di sepanjang laluan terlibat.

“Pengguna dinasihatkan untuk mematuhi papan tanda arah, kelajuan dan keselamatan serta arahan kakitangan bertugas untuk perjalanan yang lancar dan selamat di sepanjang laluan tersebut,” ujar kenyataan yang dikeluarkan.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required