Stesen BHPetrol baharu dibuka di kawasan R&R Skudai di Lebuhraya Utara-Selatan, arah selatan

Stesen BHPetrol baharu dibuka di kawasan R&R Skudai di Lebuhraya Utara-Selatan, arah selatan

PLUS selaku pengendali Lebuhraya Utara-Selatan telah mengumumkan pembukaan stesen minyak baharu, BHPetrol, di kawasan Rehat & Rawat (R&R) Skudai, arah selatan. Stesen BHPetrol itu terletak bersebelahan dengan stesen Shell sedia ada di kawasan berkenaan.

Selain disediakan kedai serbaneka di stesen minyak terbabit, di sebelahnya juga terdapat cawangan Texas Chicken, restoran makanan segera yang ada penggemarnya sendiri.

Dengan adanya pertambahan stesen minyak dan juga restoran baharu sebegini, pastinya memberikan kelegaan buat pengguna lebuhraya kerana ia memudahkan lagi mereka mendapatkan kepelbagaian kemudahan yang diperlukan untuk menempuh perjalanan yang panjang. Boleh juga berhenti rehat seketika jika terasa penat, lapar atau mengantuk. Apa pun, terus amalkan pemanduan berhemah dan berhati-hati di jalan raya.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required