ACE 2022: Beli kereta Proton dengan rebat tunai RM2k — baucar Aeon, tint, petrol dan banyak hadiah lain

ACE 2022: Beli kereta Proton dengan rebat tunai RM2k — baucar Aeon, <em>tint</em>, petrol dan banyak hadiah lain

Kalau dah lama mengintai kereta Proton baru dari kilang, hujung minggu inilah masa terbaik untuk anda mendapatkannya — di acara ACE 2022 yang akan berlangsung esok dan lusa, 5-6 November 2022, di Pusat Persidangan Setia City, dari 9 pagi hingga 7 malam.

Ada banyak imbuhan dan hadiah yang menanti di ACE 2022. Sebagai contoh, bagaimana dengan baucar Aeon bernilai RM300, serta baucar untuk filem penapis haba dan petrol? MPV Proton Exora misalnya, ditawarkan dengan rebat tunai sebanyak RM2,000. Tempah kereta Proton di ACE dan anda juga akan menerima pelbagai hadiah lain seperti pek RFID Touch n Go dan cenderahati Proton.

Dekati juga SUV Proton X50 dan X70. SUV besar itu misalnya diberikan penambahbaikan pada Jun tahun ini, dan kini menggunakan enjin 1.5 liter turbo sebagai tambahan penawaran terbarunya. Dua lagi model lain yang akan dipamer ialah Saga dan MPV Exora, dengan kedua-duanya menerima kemaskini tahun ini. Saga misalnya diberikan penambahbaikan estetika yang baru termasuk bodykit dan papan pemuka yang direka semula, antaranya.

Ditaja bersama oleh Petron, Yinson GreenTech dan myTukar, ACE 2022 menyediakan banyak tawaran istimewa untuk pembeli. Sebagai contoh, 200 pelanggan terawal yang membuat tempahan kenderaan baru akan menerima gabungan baucar bernilai RM2,500 yang terdiri daripada baucar RM500 bagi filem penapis haba V-Kool, RM500 bagi baucar Dodomat, baucar RM500 untuk penapis udara Blueair, baucar RM500 Recaro untuk kerusi keselamatan kanak-kanak dan baucar RM500 DK Schweizer bagi balutan kulit kustom untuk ruang dalaman kenderaan. Bukan itu saja, 100 pelanggan pertama yang menempah kereta baru di ACE 2022 akan menerima baucar petrol Petron bernilai RM50.

ACE 2022: Beli kereta Proton dengan rebat tunai RM2k — baucar Aeon, <em>tint</em>, petrol dan banyak hadiah lain

myTukar juga menawarkan baucar RM1,000 bagi 25 pelanggan pertama yang membuat tempahan kereta terpakai atau trade-in kenderaan mereka menerusi platform berkenaan. Mereka yang trade-in kenderaan akan menerima baucar RM500 masing-masing untuk V-Kool dan Blueair. Sementara 25 lagi pelanggan terawal yang membuat tempahan kereta terpakai akan menerima baucar RM500 untuk Dodomat dan RM500 untuk kerusi kanak-kanak Recaro. Jika anda trade-in kenderaan dan menempah kereta terpakai lain sekaligus, jumlah baucar akan meningkat kepada RM1,500.

Hadiah tidak berakhir di situ. Tempahan kereta baru yang telah disahkan pula akan membolehkan anda untuk layak dalam cabutan bertuah dengan tawaran pelbagai hadiah, termasuk 10 telefon pintar bernilai RM2,300 setiap satu dan hadiah utama terdiri daripada pakej percutian untuk dua orang bernilai RM10,000!

Walaupun dengan peraturan pandemik Covid-19 yang semakin longgar kini, kami masih akan mengambil langkah berjaga-jaga untuk memastikan keselamatan semua orang. Pengunjung adalah digalakkan untuk menggunakan pelitup muka sepanjang masa ketika berada di dalam ruang pameran, dan cecair sanitasi tangan juga akan diletakkan di beberapa tempat di sepanjang acara berlangsung.

Antara jenama lain yang bakal membuat penampilan di acara ini ialah Toyota, Nissan, Hyundai, Proton, Perodua dan Subaru serta jenama skuter Royal Alloy. Beberapa jenama kenderaan premium juga akan turut serta, antaranya Mercedes-Benz (melalui Cycle & Carriage) dan BMW/MINI (melalui Wheelcorp Premium).Jadi, jumpa di ACE 2022 esok dan lusa di Pusat Persidangan Setia City (SCCC)!

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

Certified Pre-Owned - 1 Year Warranty

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Hazril Hafiz

Berkecimpung di dalam media automotif tempatan sejak 10 tahun lalu, Hafiz mengimpikan sebuah Malaysia dengan jaringan sistem pengangkutan awam yang lebih cekap dan menyeluruh. Tugas terakhirnya sebelum menyertai laman web ini ialah sebagai editor sisipan automotif sebuah akhbar arus perdana.

 
 

Add a comment

required

required