Vespa Primavera Colour Vibe tiba di Malaysia – RM22k

Vespa Primavera Colour Vibe tiba di Malaysia – RM22k

Vespa Malaysia telah memperkenalkan satu lagi versi baru bagi model Primavera, dikenali sebagai Primavera Color Vibe, yang dijual pada harga RM22,500 tidak termasuk insurans. Jaminan yang diberikan adalah selama dua tahun atau 20,000 km.

Masih menggunakan ciri teknikal sama seperti Primavera 150 yang lain, versi Color Vibe ini tampil dengan warna istimewa, yang datang dalam dua pilihan iaitu Orange Tramonto atau Blue Adace. Terdapat jalur kontras pada bahagian peletak kaki, tepi badannya, serta juga rimnya.

Vespa Primavera Colour Vibe tiba di Malaysia – RM22k

Menggerakkan Primavera Color Vibe adalah enjin satu silinder penyejukan udara i-GET berkapasiti 154.8 cc, bersama padanan transmisi automatik, mampu menghasilkan kuasa 13 hp pada 7,750 rpm dan tork 12.8 Nm pada 6,500 rpm.

Primavera Color Vibe menggunakan rim saiz 12 inci, dengan padanya terdapat brek cakera 220 mm di hadapan dan brek dram di belakang. ABS datang secara standard. Kedua-dua roda ini disambung kepada casis melalui penyerap hentak tunggal.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Durrani Sharom

Mempunyai latar belakang yang pelbagai termasuk sebagai pengurus tapak, pemandu van/lori dan pelbagai lagi, Durrani akhirnya masuk ke dalam bidang penulisan automotif lapan tahun lalu. Apa sahaja yang beroda dan berenjin membuatkan beliau teruja dan beliau percaya ‘mesin pengangkutan' ini sepatutnya adalah sesuatu yang mampu memberikan pengalaman menyeronokkan kepada penggunanya.

 
 

Add a comment

required

required