Hari Pelanggan Puspakom 2203 di seluruh negara – pemeriksaan cermin gelap percuma, nasihat teknikal

Hari Pelanggan Puspakom 2203 di seluruh negara – pemeriksaan cermin gelap percuma, nasihat teknikal

Puspakom Sdn Bhd (Puspakom) sedang menganjurkan Hari Bersama Pelanggan Go The Extra Mile (GEM) yang diadakan di beberapa pusat pemeriksaan Puspakom terpilih mulai hari ini, 5 September hingga 31 Oktober 2023.

Di mana para pelanggan boleh mendapatkan pemeriksaan cermin gelap kenderaan secara percuma dan juga khidmat nasihat pemeriksaan kenderaan. Selain itu, banyak aktiviti menarik turut dianjurkan termasuk sesi dialog, taklimat integriti, lawatan lorong pemeriksaan dan tapak pameran. Aktiviti-aktiviti ini bertujuan untuk berkongsi ilmu tentang pemeriksaan kenderaan dan bagi meyakinkan orang ramai tentang ketelusan pemeriksaan di samping meningkatkan mutu perkhidmatan Puspakom.

“Puspakom yang kini merupakan sebuah pusat sehenti untuk urusan berkaitan dengan kenderaan juga menawarkan perkhimatan pembaharuan insurans dan cukai jalan. Pelanggan yang hadir juga disarankan tidak melepaskan peluang untuk mendapat cabutan bertuah jika memperbaharui insurans di Puspakom,” kata Puspakom menerusi kenyataan yang dikeluarkan.

Hari Bersama Pelanggan Go The Extra Mile (GEM) diadakan di cawangan Puspakom di Johor, Melaka, Pulau Pinang, Perak, Selangor dan Negeri Sembilan mengikut tarikh seperti di dalam jadual di bawah.

Hari Pelanggan Puspakom 2203 di seluruh negara – pemeriksaan cermin gelap percuma, nasihat teknikal

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required