PACE 2023: myTukar tawar baucar bernilai RM2,500, cat kenderaan dan nikmati potongan harga35%

PACE 2023: myTukar tawar baucar bernilai RM2,500, cat kenderaan dan nikmati potongan harga35%

Selain pelbagai jenama kenderaan baru, turut menjadi pempamer di acara PACE 2023 yang sedang berlangsung di SCCC, Setia Alam pada hujung minggu 4-5 November 2023 ini ialah myTukar yang membawakan pelbagai perkhidmatan model kenderaan terpakai untuk pengunjung.

Bagi 50 pelanggan terawal yang membuat tempahan untuk kenderaan myTukar Certified di PACE 2023 akan menerima baucar bernilai RM2,500 untuk produk dari jenama seperti V-Kool, Dodomat, Blueair, Recaro dan DK Schweizer. Dan, lebih menarik, semua kenderaan yang dibeli ini akan diserahkan kepada pemiliknya sebelum 20 November nanti.

myTukar juga menawarkan promosi bagi perkhidmatan mengecat kereta. Pelanggan yang membuat tempahan untuk servis ini akan memerima potongan harga sebanyak 35% daripada harga pakej tersebut. Tawaran ini sah selama dua bulan dari tarikh tempahan dibuat. Pelanggan juga akan menerima servis kredit RM150 percuma yang boleh dituntut di mana-mana pusat servis Carro Care untuk sebarang servis (selain daripada pusat cat kenderaan) dalam masa tiga bulan.

Jika ingin memperbaharui insurans melalui myTukar juga boleh, dengan tawaran potongan harga 10% dari harga premium (tidak termasuk SST dan setem duti) bagi 1,000 pelanggan terawal. Untuk menikmati lebih banyak tawaran, masukkan kod promo (MYTUKARPACE) ketika transaksi.

Selain itu, jika menempah mana-mana model kereta menerusi acara PACE 2023 ini, pengunjung berpeluang mendapat ganjaran menarik termasuklah baucar bernilai RM2,500 dari rakan kerjasama kami. Ini termasuklah baucar filem cermin gelap bernilai RM500 (V-Kool), baucar RM500 untuk alas kereta dari Dodomat, baucar RM500 dari Blueair, baucar RM500 untuk tempat duduk keselamatan kanak-kanak (Recaro Kids) dan baucar RM500 untuk tempat duduk kulit kustom (DK Schweizer).

Rakan penaja utama PACE 2023, Petronas dan penaja bersama myTukar turut menyediakan booth masing-masing. Malahan myTukar juga mempamerkan pelbagai barisan kenderaan terpakai untuk dijual dan menyediakan perkhidmatan pemeriksaan kenderaan.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Hazril Hafiz

Berkecimpung di dalam media automotif tempatan sejak 10 tahun lalu, Hafiz mengimpikan sebuah Malaysia dengan jaringan sistem pengangkutan awam yang lebih cekap dan menyeluruh. Tugas terakhirnya sebelum menyertai laman web ini ialah sebagai editor sisipan automotif sebuah akhbar arus perdana.

 
 

Add a comment

required

required