PACE 2023: Petronas sedia penjimatan sehingga 20% untuk pelincir, jualan barangan rasmi, Cafe Mesra

PACE 2023: Petronas sedia penjimatan sehingga 20% untuk pelincir, jualan barangan rasmi, Cafe Mesra

Tahun ini sekali lagi acara Premium Auto Car Expo (PACE) dianjurkan oleh paultan.org di Setia City Convention Centre (SCCC), Setia Alam, Selangor, dan dianjurkan bermula hari ini (4 November) sehingga esok (5 November).

Penaja utama acara ini adalah Petronas, dan mereka turut hadir dengan menyediakan pelbagai tawaran menarik untuk pengunjung. Antaranya adalah penjimatan sehingga 20% untuk produk pelincir Petronas, dari barisan Petronas Syntium, Petronas Sprinta dan Petronas Urania.

Barangan rasmi Petronas seperti baju, topi, beg, cermin mata dan pelbagai lagi turut dijual di kawasan pameran Petronas, dan anda juga boleh menyertai permainan seperti ujian reaksi dan teka teki untuk memenangi hadiah. Untuk sesuatu yang lebih mengujakan, anda boleh mencuba simulator kereta dan motosikal.

Turut hadir adalah Setel, di mana pengunjung boleh mengetahui lebih banyak lagi berkenaan kutipan mata Mesra dan bagaimana untuk mengambil manfaat daripadanya. Satu lagi cara untuk mendapatkan hadiah percuma adalah dengan menyertai kaji selidik interaktif.

Di luar dewan pameran, Petronas menyediakan Cafe Mesra (bersebelahan pusat pemeriksaan dan penilaian kereta myTukar), dan jika membeli minuman, anda akan menerima donut percuma.

PACE 2023 berlangsung di Setia City Convention Centre (SCCC), Setia Alam, Selangor, 4 dan 5 November, dari jam 9 pagi hingga 7 malam.

Nak jual kereta anda? Jual dengan myTukar.

10% discount when you renew your car insurance

Compare prices between different insurer providers and use the promo code 'PAULTAN10' when you make your payment to save the most on your car insurance renewal compared to other competing services.

Car Insurance

Durrani Sharom

Mempunyai latar belakang yang pelbagai termasuk sebagai pengurus tapak, pemandu van/lori dan pelbagai lagi, Durrani akhirnya masuk ke dalam bidang penulisan automotif lapan tahun lalu. Apa sahaja yang beroda dan berenjin membuatkan beliau teruja dan beliau percaya ‘mesin pengangkutan' ini sepatutnya adalah sesuatu yang mampu memberikan pengalaman menyeronokkan kepada penggunanya.

 
 

Add a comment

required

required