PLUS Malaysia Berhad (PLUS) mengumumkan bahawa lorong kecemasan di KM18.63 (arah utara) Lebuhraya Baru Lembah Klang (NKVE), berhampiran Kota Damansara, ditutup sehingga 19 Disember 2024. Ia adalah bagi kelancaran pelaksanaan kerja-kerja pengukuhan struktur pembentung di laluan terbabit.
“Justeru, pengguna lebuhraya bagi laluan tersebut dinasihatkan supaya merancang perjalanan susulan penutupan lorong sepanjang tempoh tersebut. Pada masa yang sama, sila patuhi semua papan tanda trafik serta arahan yang dikeluarkan oleh pihak PLUS dari masa ke masa ketika melalui kawasan kerja terbabit,” kata PLUS menerusi kenyataan yang dikeluarkan.
Sila amalkan pemanduan berhemah dan fokus di dalam pemanduan tak kira apa jua situasi. Amalkan sikap bertimbang rasa dan sentiasa bersabar demi kelancaran perjalanan dan keselamatan kita semua.
Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

