Lebuhraya KL-Karak kini terima pembayaran kadar tol guna kad kredit/debit di Plaza Tol Gombak, Bentong

Lebuhraya KL-Karak kini terima pembayaran kadar tol guna kad kredit/debit di Plaza Tol Gombak, Bentong

Akhirnya, pengguna Lebuhraya Kuala Lumpur-Karak boleh menggunakan kad debit dan kredit untuk membayar kadar tol, selepas syarikat konsesinya AFA Prime mengumumkan pelaksanaan ujian rintis bagi sistem pembayaran terbuka di lebuhraya berkenaan.

Jika anda ingin membayar dengan kad bank anda, cari lorong dengan logo MyDebit, Visa dan Mastercard, yang boleh didapati di kedua-dua plaza tol Gombak dan Bentong di lebuhraya tersebut. Sentuh kad anda pada pembaca kad bank yang disediakan, yang berasingan daripada pembaca kad Touch n Go.

Walau bagaimana pun, sila pastikan akaun bank anda mempunyai jumlah RM yang mencukupi dan kad bank boleh digunakan untuk membuat pembayaran, bagi memastikan aliran lancar di plaza tol.

Nak jual kereta anda? Jual dengan Carro.

Sell your car, get paid in 24 hours

Renew your car insurance with us, 10% discount!

Use the promo code 'PAULTAN' when you checkout for 10% discount!

Renew Car Insurance

Izwaashura Sadali

Ledakan adrenalin dan impak maksima. Antara barisan ayat yang paling digemari apabila menggambarkan prestasi sesebuah jentera. Sebelum terlibat di dalam industri auto pada tahun 2011, dia sekadar gemar melihat sport rim tetapi kini lebih suka menerokai kehebatan sesebuah jentera itu.

 
 

Add a comment

required

required