2016-Toyota-Hilux-47_BM

Sempena dengan Hari raya Aidilfitri yang bakal tiba tidak lama lagi, UMW Toyota Motor Sdn Bhd telah memulakan kempen promosi tawaran hebat bagi model Toyota terpilih.

Bagi yang memilih model Vios, para pelanggan berpeluang menerima rebat tunai sebanyak RM6,500 atau pun penyelenggaraan percuma selama lima tahun bersama rebat tunai bernilai RM4,000. Manakala bagi Corolla Altis pula, akan ditawarkan dengan rebat tunai sebanyak RM5,500 atau pun penyelenggaraan percuma selama lima tahun bersama rebat tunai bernilai RM3,000.

Manakala Camry 2.5 Hybrid pula ditawarkan dengan rebat tunai berjumlah RM4,500 atau pun penyelenggaraan percuma selama lima tahun bersama rebat tunai bernilai RM2,000. Bagi Innova dan Avanza pula, rebat tunai masing-masing sebanyak RM2,000 dan RM1,000 akan ditawarkan.

Toyota_Avanza_facelift_Malaysia_ 004

Di samping tawaran menarik in juga, para pelanggan berpeluang menerima ‘Duit Raya’ sehingga RM3,500 jika membuat tempahan sebelum 5 Julai 2016. Ia adalah bagi tempahan Vios, Altis, Camry, Innova atau pun Avanza.

Manakala bagi yang menempah model terbaharu Hilux pula, berpeluang menerima ‘Duit Raya’ bernilai RM2,000 jika membuat tempahan juga pada tarikh berkenaan.

Menurut Presiden UMW Toyota Motor, Datuk ismet Suki, “Ramai yang ingin memiliki kenderaan baharu menjelang Hari Raya, jadi inilah masa yang sesuai untuk membeli mana-mana model terpilih Toyota. Malah dengan adanya tawaran menarik ini, ia mampu memberikan penjimatan sehingga RM8,000 bagi model terpilih, termasuk peryelenggaran percuma selama lima tahun, di samping waranti selama lima tahun tanpa had perbatuan.”

Selain itu, semua pemilik kenderaan Toyota juga ditawarkan dengan alat ganti dan aksesori tulen Toyota terpilih dari semua pusat servis UMW Toyota Motor seluruh negara. Ia hanya boleh diperoleh sehingga 31 Ogos 2016 ini.

June Promo Ad