One for the Album, Lucky winners with their family -  Puan Noraini Shafii (third from Left), Ms. Sum Choo Sin (third from right),

UMW Toyota Motor Sdn Bhd telah mengumumkan pemenang bagi peraduan ‘Beli & Menang’ yang dianjurkan baru-baru ini. Peraduan ini dibuka khas untuk para pelanggannya yang membeli dan mendaftar (bagi kegunaan persendirian) mana-mana model Toyota antara 1 Februari hingga 31 Mei 2016.

Noraini Shafii, telah memenangi Toyota Corolla Altis 1.8G (dengan pelekat sport) baharu, setelah membeli model Hilux. Manakala Sum Choo Sin pula membawa pulang Toyota Vios TRD Sportivo (dengan pelekat sport) baharu.

Selain itu, syarikat tersebut turut mengumumkan 200 pemenang bertuah bagi peraduan ‘Pandu Uji & Menang’ yang berlangsung dari 13 Februari hingga 31 Mei lalu. Peraduan ini menerima lebih daripada 10,000 penyertaan. Setiap pemenang berjaya memperoleh baucer membeli-belah bernilai RM500.

Menurut Presiden UMW Toyota Motor Datuk Ismet Suki, “Kami berasa gembira dengan respons yang diterima daripada para pelanggan di seluruh Malaysia. Malah saya yakin, selepas para pelanggan menguji mana-mana model Toyota, mereka akan berpuas hati dengan prestasi kenderaan kami. Dan bagi yang belum membuat tempahan, pihak kami turut menawarkan nilai terbaik untuk wang dan membuktikan reputasi terbaik bagi kebolehpercayaan dan ketahanannya.”