Kuga

Sime Darby Auto Connexion (SDAC), pengedar jenama Ford di Malaysia menawarkan rebat tunai menarik bagi beberapa model terpilih sempena sambutan Hari Merdeka 2016. Bermula hari ini hingga 30 September nanti, empat model terlibat di dalam promosi terbaharu ini, iaitu Kuga, EcoSport, Focus dan Fiesta.

Bagi Ford Kuga, rebat sehingga RM15,000 disediakan, sementara rebat RM13,500 bagi EcoSport dan masing-masing rebat tunai RM8,000 bagi Ford Focus dan Ford Fiesta. Tidak ketinggalan ialah sebuah peraduan cabutan bertuah yang bermula dari sekarang hingga 31 Ogos nanti.

Pelanggan yang menempah dan mendaftar mana-mana kenderaan Ford yang terlibat dalam tempoh promosi ini berpeluang memenangi pelbagai hadiah menarik seperti 200,000 AirAsia Big Points, unit navigasi GPS dan baucar membeli-belah bernilai RM500 setiap satu.

“Ketika kita sama-sama menyambut hari Kemerdekaan Malaysia yang ke-59, kami berbesar hati untuk menawarkan promosi serta tawaran menarik ini kepada semua pelanggan setia,” kata Pengarah Urusan Sime Darby Auto Connexion, Syed Ahmad Muzri Syed Faiz.

Maklumat lanjut mengenai promosi ini ada di sini, atau kunjungi mana-mana pengedar sah Ford di seluruh negara